ΕΓΓΡΑΦΗ
Προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών που διατίθενται σ’ αυτή την ιστοσελίδα και να τοποθετήσει μία παραγγελία, ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί σε αυτήν. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να δώσει ο χρήστης πρέπει να είναι αληθινά, ακριβή και πλήρη από κάθε άποψη, δηλαδή υποχρεούται να δηλώσει το πραγματικό του όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να του ζητηθούν. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώσει το λογαριασμό του, κάνοντας κλικ στο "Πληροφοριες Λογαριασμου".
ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες που ισχύει το καθεστώς Φ.Π.Α. (για την Ελλάδα 24%). Όλες οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν, ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα μπορεί να ισχύουν προσφορές.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει την παραγγελία του ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου. Κατόπιν θα λάβει από την DUOMO ένα ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει όλες τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης παραγγελίας (εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει). Ο χρήστης θα ενημερώνεται αναλυτικά για όλα τα στάδια της παραγγελίας του. Η DUOMO διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει μία παραγγελία σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. αν η Τράπεζα δεν δώσει έγκριση για τη συναλλαγή μέσω της πιστωτικής κάρτας του χρήστη. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει μία παραγγελία αφού αυτή έχει ολοκληρωθεί (πχ το ίδιο μπλουζάκι σε άλλο χρώμα) πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την DUOMO στο 211 790 1 790 ή να αποστείλει e-mail στο sales@duomo.gr.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.duomo.gr αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του χρήστη μόλις η DUOMO λάβει την παραγγελία του και ελέγξει τα στοιχεία του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στην DUOMO εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί η τελευταία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας. Η DUOMO καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.
Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών στην ιστοσελίδα της διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της τράπεζας EFG Eurobank - Ergasias Α.Ε., οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.
Επιπλέον, η DUOMO καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια σε βάρος του χρήστη.
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με χρήση Πιστωτικής Κάρτας
Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης έως 6 άτοκων δόσεων για αγορές άνω των 150 ευρώ

2)Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

3) Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση.

Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

( Τα έξοδα Τραπεζικού Εμβάσματος επιβαρύνουν τον Καταθέτη )

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

EUROBANK:
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0136.18.0200 313 437
IBAN: GR37 0260 1360 0001 8020 0313 437

ALPHA BANK:
Αριθμός λογαριασμού: 663 002002007916
IBAN: GR62 0140 6630 6630 0200 2007 916

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
Αριθμός λογαριασμού: 25800369198
IBAN: GR250 110 258 00000 25800369198
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός λογαριασμού: 5757-014671-830
IBAN: GR46 0172 7570 0057 5701 4671 830

Η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Μετά τις 5 (πέντε) εργάσιμες ημέρες η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία προειδοποίηση.

4) Αντικαταβολή (για παραδόσεις εντός Ελλάδας)

Ο χρήστης θα πληρώσει τον υπάλληλο της εταιρείας courier με την οποία συνεργάζεται η DUOMO και θα παραλάβει την παραγγελία του με επιπλέον χρέωση €2,90.

Η αποστολή τω παραγγελιών γίνεται με την ACS courier.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Η DUOMO ασφαλίζει κάθε παραγγελία καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί στον χρήστη. Από την στιγμή που θα υπογράψει ο χρήστης για την παραλαβή της παραγγελίας και μετά η ευθύνη είναι δική του.
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με την ACS courier
Παραγγελίες άνω των 20 ευρώ : ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Παραγγελίες έως 20 ευρώ : επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ
Στα είδη του OUTLET, τα έξοδα αποστολής (2,00€), χρεώνονται ανεξαρτήτως ποσού.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ
Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με την ACS courier
Παραγγελίες άνω των 300 ευρώ : ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Παραγγελίες έως 300 ευρώ : επιπλέον χρέωση 12,90 ευρώ
Στα είδη του OUTLET, τα έξοδα αποστολής (12,90€), χρεώνονται ανεξαρτήτως ποσού.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η DUOMO δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής της το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία courier στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.
Σε περιόδους εκπτώσεων ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Η DUOMO θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη. Η DUOMO δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική της υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.
Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον.