Η DUOMO χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL), με κρυπτογράφηση 256bit , για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL αποτελεί σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά τη μεταφορά. Στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Eurobank Cards από την τράπεζα EFG Eurobank-Ergasias A.E. (δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
Εάν έχει την άδεια του χρήστη η DUOMO μπορεί να αποστέλλει έντυπα ή άλλη αλληλογραφία, δελτία τύπου και ανακοινώσεις. Επιπλέον, η DUOMO επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Επίσης ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να προβεί, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών του στοιχείων που μας έχει γνωστοποιήσει ή και να περιορίσει ή ακυρώσει τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Η DUOMO συνιστά σε παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν υποβάλουν προσωπικά τους στοιχεία στην ιστοσελίδα της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - NEWSLETTER
Η DUOMO παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή μέσω τηλεφώνου. Η DUOMO δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία της. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS)
Η ιστοσελίδα της DUOMO ενδέχεται να περιέχει υπερσυνδέσμους (links) που παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη. Συνιστούμε εκ των προτέρων στον κάθε χρήστη που επισκέπτεται άλλες ιστοσελίδες μέσω της DUOMO να ενημερώνεται για τους αντίστοιχους όρους χρήσης και την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.
ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Ελληνικά.
Κάθε διαφορά σύμφωνα με το Νόμο ή την Δικαιοσύνη που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής θα υποβάλλεται στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Ρεθύμνου Κρήτης.